RECEPTY ZDRAVÝCH DEZERTŮ S KORDYKÁVOU

RECEPTY ZDRAVÝCH DEZERTŮ S KORDYKÁVOU

zmrzlina s Kordykávou

BLESKOVÁ ZMRZLINA s Kordykávou
– kondenzované mléko (nemusí být celé – podle chuti každého)
– 300 ml šlehačky
– 2 polévkové lžíce Kordykávy (přizpůsobit podle chuti)
– kávový likér
Prošlehat ve šlehači do lehounké pěny – rozdělit do kelímků a dát zmrazit do mrazáku.

 

DEZERT s Kordykávou
– bílý jogurt nebo zakysaná smetana
– ½ sáčku nebo 1 sáček Kordykávy (podle chuti)
– müsli
– ovoce (banán, borůvky, maliny…)
Promíchat jogurt s Kordykávou, na dno misky dát müsli, poté vrstvu jogurtu, na povrch ovoce podle chuti.

 

NEPEČENÝ DORT s Kordykávou – TIRAMISU
– zakysaná smetana
– mascarpone
– moučkový cukr (podle chuti, prodává se i třtinový moučkový cukr)
– 1 – 2 sáčky Kordykávy (podle chuti)
– piškoty
– ovoce (maliny, jahody, borůvky, banán….)
Zakysanou smetanu smíchat s mascarpone, moučkovým cukrem a sáčkem Kordykávy.
Z jednoho sáčku Kordykávy udělat kávu a máčet v ní piškoty. Vrstvit piškoty, ovoce, mascarpone ….., poslední vrstvu mascarpone posypat kakaem. Dát do lednice ztuhnout a pak si jen pochutnat.

 

ledová Kordykáva

LEDOVÁ KORDYKÁVA
– 2 – 3 sáčky Kordykávy
– 3/4 litru studené vody
– 2 polévkové lžíce sušeného mléka do kávy (může být mléko do kávy i v tekuté formě)
– 8 – 12 kostek ledu
V šejkru rozmícháme Kordykávu, mléko a vodu. Nalijeme do skleněného džbánku a dolijeme zbylou vodou. Do sklenic připravíme kostky ledu a přelijeme ledovou kávou. Na povrchu můžeme ozdobit šlehačkou.
Pro labužníky je vhodné přidat zmrzlinu z Kordykávy.

Víc informací o novince Tiens Kardi forte:

https://www.youtube.com/watch?v=rFfFRhpBUXE&feature=youtu.be

 

Přírodní přípravky a doplňky stravy objednávejte na www.tiens.cz

nebo telefonicky na 724 175 888, 725 427 817.

EXKLUZIVNÍ SLEVA 20% NA PRODUKTY TIENS, UVEĎTE HESLO: FÉNIX

Víc informací o společnosti a produktech Tiens čtěte v čísle 6/2019 7-8/2019.

PR projekt